Klippning

Vi älskar att klippa alla typer av hår och skräddarsyr alltid den bästa klippningen för dig.

Klassisk herrklippning

För dig som vill ha framklippta öron och en kort nacke, som klipper dig regelbundet och vill ha en lättsam kort frisyr. Välj med schamponering vid behov. En lätt styling ingår.
30 min - med hårtvätt 45min

BOKA HÄR
Image

Klippning

När håret helt enkelt har blivit för långt. För dig som vill ha en klassisk klippning allt från kort till långt och klipper dig regelbundet. Välj med schamponering vid behov. En enklare styling ingår.  
45 min - med hårtvätt 60 min

BOKA HÄR
Image

Stora klippet

När du vill ha en förändring, ny frisyr eller det var jättelängesen du klippte dig. Det ingår shamponering, extra tid för konsultation, enklare styling och tips på hur du ska sköta ditt hår.
Ca 75-90 min

BOKA HÄR
Image

Spaklippning

En extra lyxig avslappnande stund där vi börja med att tvätta ditt hår med ett detoxschampo som innehåller AHA-syror som peelar bort alla beläggningar och orenheter i håret, som gör håret tungt, matt och glanslöst. Peelingen påverkar inte din hårfärg. Sedan tvättas håret med ett schampo anpassat för ditt hår, en inpackning sätts därefter i som återfuktar och stärker. En avslappnande 10 min lång hårbottenmassage ges. Varma handdukar används under behandlingen för välbefinnande. Helt enkelt en ansiktsbehandling för ditt hår. Efter klipps och stylas ditt hår i önskad frisyr.
Ca 75-90 min

BOKA HÄR
Image

Maskinklipp

När du vill raka bort ALLT hår med maskin och få rena markeringar runt om. (1-13mm)
15 min

BOKA HÄR
Image

Pris och tid anpassas efter hårlängd och tjocklek. Se vår bokningssida.