Färg

Kreativitet och naturlighet i en härlig trendmix. Ditt hårs mående är i fokus för oss.

Färg

För dig som vill färga håret i en färg (ej blekning eller flera färger). Du och din frisör kommer överens om färgval och nyans efter dina önskemål. Välj med klippning om ditt hår behöver klippas.
BOKA HÄR
Image

Kreativ färg

En skräddarsydd behandling med färg och slingor/effekter. Du och din frisör kommer överens om färgval och nyans efter dina önskemål. Välj med klippning om ditt hår behöver klippas.
BOKA HÄR
Image

Gloss

För dig som vill ha glans, vård och nyans. Täcker ej grått hår. Sitter i ca 15 tvättar (oftast längre). Färgar ton i ton eller mörkare nyanser, ej uppljusning. Välj med klippning om ditt hår behöver klippas.
BOKA HÄR
Image

Vi använder färger från Kevin Murphy för hälsan och miljöns skull. Color.me är färgen för dig som vill använda naturliga produkter och se till att du tar hand om miljön och din egen hälsa. Color-me kunden är intresserad av ett friskt glänsande hår som ser levande ut. Våra kunder är medvetna och förstår vikten av att använda en kvalitetsfärg med ”rätt” val av ingredienser. Med Color-me vill vi tillgodose allas behov: Frisörens-Kundens-Miljöns-Hårets-Hudens och Resultatet.

Vid utväxt max 2cm, välj utväxt i bokningen

Ekologiskt kaffe eller te & kaka i alla färgbehandlingar