Fredag 24/5 Stängt

Fredagen den 24/5 är vi i Göteborg på Session Weekend, ett event med bl.a Kevin Murphy, Living Proof och Eleven. Följ oss gärna på vår Instagram och Facebook för uppdateringar. Måndag den 27/5 är vi tillbaka, men öppnar inte förrän 12.30 för vi har haft golvstädning av våra golv. Välkommen då!

Öppettider i påsk

I påsk har vi öppet

Skärtorsdag 9.00 – 15.00

Långfredag – Annandagpåsk Stängt

Tisdag den 23/4 är det öppet som vanligt igen.

Vi önskar alla en riktigt trevlig påsk!

Nyheter Kevin Murphy

Vi har fått hem två nyheter från Kevin Murphy. Den ena är ett rent värmeskydd i mousseform, Heated defense. Ett viktlöst och osynligt leave-in skum som skyddar både mot värme och mekanisk skada t.ex borstar och håraccessoarer. Påverkar inte dina andra styling produkter utan används som en primer innan andra stylingprodukter tillförs.

Den andra nya produkten är Session spray flex som är en flexibel spray som inte blir lika hård som Session sprayen. Den är torrare och gör att håret kan formas lättare. Skapar en mjuk hållbar stadga.

Julrea

God fortsättning! Just nu har vi lite julrea i vår webbshop Sister green. Titta gärna in där i kategorin JUL och passa på att fynda!

Jultider

Till jul har vi stängt 24-26/ 12 och 31/12-1/1.  Öppet 27-28/12 och 2-4/1. Vi öppnar 9.00 och stänger när vi är klara för dagen. För mer exakta tider ring gärna.

Kundkväll 15/11-18

Kundkväll

Välkommen till vår kundkväll den 15 november fån kl 17.30 – 20.30. Vi bjuder på årets glögg med tilltugg. Provsmakning av våra marmelader och andra godsaker. 20% på allt i salongen (utom värmeverktyg). Utlottning av fina priser. Varmt välkommen till en mysig kväll med oss!

STÄNGT 14/9-17/9 Vi är på kurs!

Vi kommer att ha stängt i salongen och butiken den 14/9-17/9. Vi ska till Palma på kurs med Kevin Murphy och Living Proof. Tisdag den 18 september är det öppet igen. Då är vi laddade med inspiration.

Formex stängt 24 augusti

Den 24 augusti har vi stängt på salongen. Vi är på inköpsresa och besöker Formexmässan. Vi är tillbaka igen på måndag den 27/8. Följ oss gärna på FB och Instagram för uppdateringar från mässan.

Kampanj på muggar

Under hela Juli har vi kampanj på våra fina muggar från Göteborgsfabrikerna. Köp 3 betala för 2. De finns i 3 olika färgsättningar med 6 olika mönster. (så långt lagret räcker). Har du inte möjlighet att komma in till oss kan du köpa dem online i vår webbshop Sistergreen.

Öppettider i sommar

Från och med 18 juni och fram till 20 augusti kommer vi att ha lite ändrade öppettider. Vi kommer att ta emot bokningar från kl 8.00 på onsdagar och stänga 16.00 på fredagar. Övriga dagar har vi öppet 9.00 – 17.00 om inget annat överenskommits. Lördagar och söndagar är det stängt som vanligt.