Lyslördag

Lördagen den 13/11 är det lyslördag i Sundsvall. Vi kommer då ha lördagsöppet 11.30 – 14.30 i vår butik där vi säljer inredning, ekologisk hudvård, hårvård och andra härliga produkter till dig och ditt hem.

Semestertider

Nu har vi gått in i semesterperioden. Vi stänger ingenting i sommar utan turas om med semestrar. Vilket innebär att det är bra att boka sina tider i god tid.

Jessica har semester: vecka 26, 29-30, 33

Maria har semester: vecka 27-28, 31-32

Munskyddskrav

Fr o m måndag den 12 april t o m 31 maj ( i nuläget) gäller krav på munskydd när du besöker oss enligt rekommendationer från Region Västernorrland. Vi säljer inga munskydd här i dagsläget så tänk på att ta med ett eget.

Stängt, fredag 21/5-21

Fredagen den 21 maj kommer vi ha stängt hela dagen pga golvvård i hela salongen. Vintern slask ska städas bort från våra golv. Måndag 24/5 öppnar vi 13.00 när vi har återställt salongen igen. Du kan alltid boka tid på vår onlinebokning.

Viktig info – Nya pandemilagen

Här kommer lite information om hur vi påverkas av den nya pandemilagen, som alla frisörsalonger påverkas av. Pga covid-19 måste vi begränsa antalet kunder i salongen/butiken.

Vi får ha max 5 kunder i salongen samtidigt och den informationen står både på ytterdörren och kassadisken.

Det du som kund kan göra:

  • Avboka din tid vid minsta symtom. Svarar vi inte i telefonen, skicka ett mail till info@frisorgarden.se
  • Sprita din händer det första du gör innanför dörren.
  • Kom så nära din bokade tid som möjligt.
  • Kom utan sällskap, om det inte är absolut nödvändigt (t.ex små barn)
  • Håll avstånd i salongen.

Det vi som frisörer gör:

  • Rengör alla verktyg, stolar och ytor mellan varje kund.
  • Alltid rena klippkappor.
  • Har handsprit tillgängligt vid entré, kassadisken och toaletten.
  • Använder handsprit och visir vid varje kund.
  • Stannar hemma om vi har minsta symtom.

Tillsammans kan vi fixa detta!

Välkommen till oss!

Öppettider i jul

Julen är i antågande och vi kommer att jobba fram till den 22/12. Vill du fixa till håret innan jul är det hög tid att boka. Vi har sedan stängt mellan 23/12-3/1. Den 4 januari är vi på plats igen. Vi jobbar hela tiden med visir, för vår och er trygghet. Välkommen till oss!

Nytt bokningssystem

Från och med igår har vi nu ett nytt bokningssystem, Voady. Ska bli jättekul att börja jobba med och vi hoppas övergången blir smidig för er kunder.

Onlinebokningen ser lite annorlunda ut och tar mer hänsyn till hårlängd och hårtyp för att underlätta för ditt besök hos oss. Priserna blir därför mer individanpassade.

Vi har mailat alla kunder och skulle problem uppstå tveka inte att ringa eller maila oss och fråga på 060-124080 eller info@frisorgarden.se

Fredag 6/11 Stängt

Fredag den 6/11 har vi stängt. Vi förbereder byte av boknings- och kassasystem och annat fix och trix som behöver åtgärdas. Välkommen på måndag den 9/11. Du kan alltid boka tider online.

Boka din egen kundkväll

I år blir kundkvällen lite annorlunda. Vi bjuder in dig att boka in din egen kväll med tjejgänget, kompisen, grannen eller någon annan inredningsintresserad person.

Vi tar emot max 6 personer och möblerar om så alla ska få plats. Vi kommer att bjuda på glögg och ha finfina erbjudanden och 20% på ord pris i butik. Goodiebag till alla som handlar över 300 .-

Dessa dagar och tider finns att välja på:

Tis 17/11 kl 18-19

Tis 24/11 kl 18-19

Boka via mail info@frisorgarden.se eller ring oss på 060-124080. Se till att du får bekräftat svar så vi inte missar någon.

Varmt välkomna!

Semester i sommar

Allt ser annorlunda ut i år än det brukar, men vi planerar ändå för semester om det går. Dessa veckor är det som gäller i nuläget. Blir det ändringar kommer vi att uppdatera här.

Jessica semester vecka 27, 30-31

Maria semester vecka 28-29, 32